Ved din første undersøgelse ved flyvelæge skal jeg helst bruge din journal fra egen læge. Nogle læger vil gerne overføre den på en ubrugt usb-stick – det er en fordel. Hvis det ikke er muligt så medbring den printet ud.

Billede-ID, dvs. pas eller kørekort.


NemID eller MitID.


Bruger du nogen form for medicin så medbring det, eller print en liste på sundhed.dk.


Hvis du bruger du briller eller kontaktlinser, så medbring dem og din brille- eller linsestyrke fra optikeren eller øjenlægen.


Udfyldt ansøgningsskema = application form. Jeg sender dig skemaet som en pdf-fil, som du bedes udfylde og sende retur til mig senest et par dage før din tid her. Når jeg har skemaet i god tid kan jeg være bedre forberedt. Det er også ok at have den med på papir.

Undersøgelsen varer op til en times tid. Hvis alt er ok, får du din helbredsgodkendelse som Cabin Crew med efter din flyvemedicinske undersøgelse.

Bestil tid