Ved din første undersøgelse som kabinepersonale skal jeg helst bruge din journal fra egen læge. Nogle læger vil gerne overføre den på en ubrugt usb-stick – det er en fordel. Hvis det ikke er muligt så medbring den printet ud.

Billede-ID, dvs. pas eller kørekort.

MitID


Hvis du bruger du briller eller kontaktlinser, så medbring dem og din brille- eller linsestyrke fra optikeren eller øjenlægen.


Udfyldt ansøgningsskema = application form. Jeg sender dig skemaet som en pdf-fil, som du kan udfylde og sende retur til mig senest et par dage før din tid her. Når jeg har skemaet i god tid kan jeg være bedre forberedt. Det er også ok at have den med på papir.

Undersøgelsen varer op til en times tid. Hvis alt er ok – og det plejer det at være – så får du din kabinepersonale (Cabin Crew) helbredsgodkendelse med efter din flyvemedicinske undersøgelse.

Bestil tid